Logo gemeentenieuwsonline.nl

Fanfare Sint-Cecilia nog één keer onder leiding van Dick Bolt

MILLINGEN - Na een lange periode van onzekerheden is het hoog tijd voor meer liefde en verbintenis. Fanfare Sint-Cecilia organiseert daarom op zaterdag 20 november om 20:00 uur een prachtig concert met als thema: Candlelight. Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom in sporthal De Duffelt in Millingen aan de Rijn. Dit concert wordt gegeven ter ere van onze dirigent Dick Bolt, die meer dan dertig jaar lang ons orkest tot grotere hoogten heeft gebracht.

Nadat Dick Bolt een tijd geleden had aangegeven het dirigentstokje te willen overdragen aan een ander, moest er een moment gekozen worden voor een afscheidsconcert. “Covid gooide roet in het eten, maar gelukkig bood Dick aan om nog wat langer bij onze vereniging te willen blijven. Na een lange periode waarin er weinig samen gerepeteerd kon worden, kan er nu zelfs weer een concert gegeven worden! Het belooft een bijzonder concert te worden, omdat dit het laatste concert van ons orkest zal zijn onder leiding van Dick Bolt.” 

“Op het programma staan muziekwerken in het teken van de liefde. Onze orkestleden hebben deze zelf kunnen aandragen, wat het des te persoonlijker maakt. Er komen er gedichten aan bod en verder staat het concert natuurlijk in het teken van Dick Bolt, met wie we zoveel mooie herinneringen hebben gemaakt. Het concert zal een eerbetoon worden aan Dick, en daarnaast zijn we erg enthousiast om eindelijk weer voor het publiek te spelen!”

Belangrijk: voor dit concert is, zoals voor elk concert momenteel, een coronatoegangsbewijs nodig. Deze wordt aan de deur gecontroleerd.

Meer berichten