Logo gemeentenieuwsonline.nl

Trainer De Treffers Jan de Jonge vertrekt per direct bij De Treffers

GROESBEEK – De trainer van De Treffers Jan de Jonge vertrekt per direct als hoofdtrainer bij De Treffers. De Jonge gaat in op een aanbieding uit Turkije en gaat komende week al aan de slag bij zijn nieuwe club. 

De Treffers betreurt het vertrek van de Jonge, maar respecteert zij keuze en wil Jan de Jonge deze mogelijkheid niet ontnemen. Over de invulling en opvolging gaat de Technische Commissie zich komende week beraden. In de tussentijd neemt co-trainer François Gesthuizen dee taken van Jan de Jonge over. Jan de Jonge was vanaf seizoen 2019 – 2020 werkzaam als hoofdtrainer bij De Treffers.
Jan de Jonge wil De Treffers familie hartelijk danken voor de afgelopen jaren. “Wij mochten deelgenoot zijn van een echte voetbalfamilie. Ook al was het de afgelopen jaren niet altijd even gemakkelijk met de coronapandemie, toch hebben wij met z’n allen het voetbalhart van De Treffers kloppend weten te houden. Ook dank voor de gastvrije ontvangst binnen de vereniging in de kantine en waar ook in Groesbeek die wij hebben gevoeld”, aldus Jan en Bibi de Jonge.

Meer berichten