Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Wandelen langs de Waal.</p>

Wandelen langs de Waal.

(Foto: Antoon Tychon)

Single heren gezocht: Hike for Love speeddate event 20 november Millingerwaard

REGIO - Het is weer de hoogste tijd voor een spannende Hike for Love, een prachtige wandeling in goed gezelschap, met natuurlijk de kans om een leuke match te ontmoeten!

“Heb je nog niet eerder meegedaan aan een Hike? Het concept is simpel: Speeddating terwijl je wandelt. Je groep bestaat uit minimaal zes en maximaal twaalf koppels. Zaterdag 20 november gaan we een wandeling maken door de Millingerwaard, van zo’n 6-7 km. Dit prachtige natuurgebied is onlangs opnieuw ingericht, en je kan er nu nog beter van de natuur en dierenleven genieten. We spreken af bij het gezellige wilderniscafé ‘De Waard van Kekerdom’ in Kekerdom. Na afloop van de wandeling komen we hier weer terug, en kletsen we na met koffie met gebak, of een lekker drankje met bitterballen, afhankelijk van je starttijd.

De leeftijdscategorie voor deze editie is circa 50-65 jaar. Deze keer is er met name nog plaats voor enkele heren. Maar iedereen kan zich aanmelden, sowieso voor de nieuwsbrief voor een volgende keer. Deelname is inclusief consumptie vijftien euro.
Aanmelden (onder vermelding van je leeftijd) kan tot uiterlijk 8 november: singlesforlovenijmegen@gmail.com.

Meer berichten