Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Boekenmarkt. (foto: Bert de Valk)</p>

Boekenmarkt. (foto: Bert de Valk)

(Foto: Bert de Valk)

Boeken-, puzzel- en mediamarkt

DE HORST - In het weekend van 20 en 21 november is er weer een grote boeken-, legpuzzel- en mediamarkt in dorpshuis De Slenk.

De markt is vorig jaar niet doorgegaan. Daarom zijn er nu vele duizenden mooie en bijzondere boeken, cd’s, legpuzzels, elpees en dvd’s te koop. Bezoekers kunnen nu op twee dagen hun slag slaan. Naast thrillers en romans zijn er veel informatieve boeken over koken, kunst en tuinieren. Voor kinderen zijn er leesboeken, strips en sprookjesboeken.
Tot slot zijn er honderden cd’s, elpees en dvd’s. Voor het eerst zijn er dit jaar ook honderden legpuzzels te koop. De meeste boeken, cd’s en films kosten een euro. Bijzondere exemplaren zijn apart geprijsd. Legpuzzels zijn te koop voor twee euro. De opbrengst komt geheel ten goede aan het dorpshuis.

Op zaterdag 20 november is iedereen welkom tussen 11.00 en 14.00 uur op Reestraat 2, De Horst. Op zondag is de verkoop van 12.00 tot 14.00 uur.Bezoekers dienen een geldige QR-code met ID te tonen bij de ingang.

“Heeft u thuis nog boeken, legpuzzels, films, elpees  en/of  cd’s over, brengt u ze dan gerust tijdens de openingstijden van De Slenk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Resie Meilink (06 23166038) of per mail resiemeilink@upcmail.nl.”

Meer berichten