Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De route van de marathon. (foto: Henriette Driesen-Joanknecht)</p>

De route van de marathon. (foto: Henriette Driesen-Joanknecht)

(Foto: Henriette Driesen-Joanknecht)

Marathon Berg en Dal

BERG EN DAL - Marathon Berg en Dal is een wandel-, hardloop- of fietsroute van 42 km in de gemeente Berg en Dal en geschikt voor iedereen die kan wandelen, hardlopen of fietsen. Je kunt de route in een keer doen en dan heb je de marathonafstand afgelegd, maar je kunt ook een kortere lus pakken of een stuk(je) afleggen en met de bus teruggaan. Ook kun je de route in meerdere dagen afleggen en in een van de dorpen overnachten.

Marathon Berg en Dal heeft als doel de dorpen in de gemeente Berg en Dal met elkaar te verbinden en voor lichaamsbeweging te zorgen, want het is er ontzettend mooi en daarvan kun je maar het beste zo lang mogelijk genieten.

De droom is dat er ooit paaltjes staan en leuke rustplaatsen zijn, waar je beweegoefeningen kunt doen, maar tot die tijd valt er ook genoeg uitdaging en plezier te beleven. De route is gratis te bekijken op Komoot. https://www.komoot.nl/tour/534765957. Een GPX-bestand om hem op je gps te bekijken kun je hier downloaden. https://sportsneller.nl/2021/11/04/marathon-berg-en-dal. Lukt downloaden niet? Mail dan naar info@sportsneller.nl en je krijgt hem per mail.

Meer berichten