Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: RepairCafé Groesbeek

RepairCafé Groesbeek Virusvrij gaat door met reparaties bij reparateurs thuis

GROESBEEK - “We hadden gehoopt in november het RepairCafé Groesbeek weer op te kunnen starten, maar in verband met Covid gaat dit niet door.”

“Daarom gaan we door op de manier zoals we het afgelopen jaar gedaan hebben: reparaties bij de  reparateurs thuis. Dit is een succesvolle manier van werken: sinds augustus is 80 procent van de 40 apparaten gerepareerd!

U kunt bij RepairCafé Groesbeek terecht voor de reparatie van uw kapotte apparaten. Hierbij kunt u denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers, strijkijzers, naaimachines et cetera, maar ook aan (oudere) audioapparaten zoals casettedecks en platenspelers.

En er zijn vrijwilligers met verstand van computers. U kunt bij hen terecht met uw tablet, laptop, desktop of smartphone. Bij een ‘ouderwetse’ desktop (en soms laptop) is het mogelijk om onderdelen te vervangen of bij te plaatsen, zoals een SSD, harde schijf of videokaart. Wij adviseren u graag en zo mogelijk voeren wij dit ook voor u uit. De reparatie van kleding is op dit moment niet mogelijk!

Wanneer u iets te repareren hebt moet u dat per email aanmelden bij: repaircafegroesbeek@gmail.com. In de mail vertelt u wat u te repareren hebt, de aard van de storing en geeft u uw telefoonnummer. Wij nemen contact op met onze reparateurs, kijken wie er tijd heeft om de reparatie uit te voeren en de reparateur belt u terug. Met hem kunt u dan afspreken wanneer u het kapotte apparaat kunt komen brengen. Na reparatie moet u dan het apparaat ook weer bij de reparateur ophalen. Reparaties gebeuren onder de gebruikelijke voorwaarden. Deze zijn te vinden op onze Facebookpagina.”

Meer berichten