Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Jan Knoop Utrecht

Exposé van John Lennon in historische kerk Groesbeek

GROESBEEK – Over het leven en werk van John Lennon gaat deze boeiende presentatie gebracht door Jan van Ramshorst die op 20 november staat gepland in de historische kerk aan de Kerkstraat in Groesbeek. 

Het wordt een presentatie met veel muziek, beeldmateriaal in grootprojecten en niet te vergeten de nodige uitleg. Over het muzikaal genie uit de jaren zestig, de luidruchtige vredesapostel, die altijd openlijk zijn ware gezicht aan de wereld toonde met teksten en muziek van grote zeggingskracht.
In 1980 werd hij neergeschoten, op de leeftijd van 40 jaar, nu inmiddels zo’n 40 jaar geleden. Maar nog altijd hebben zijn composities niets van hun belang verloren, zijn voor velen een dierbare herinnering en een blijvende bron van inspiratie. Een bijzondere exposé over een uniek kunstenaar en zijn muzikale nalatenschap.

Op zaterdag 20 november vindt vanaf 19.30 uur de exposé van John Lennon plaats in de historische kerk aan de Kerkstraat in Groesbeek. Reserveren is noodzakelijk in verband met het beperkte aantal plaatsen (voor ieders veiligheid worden de Covid-maatregelen gehanteerd. Reserveren kan men bij www.muziekmomenten.nl, waar ook alle informatie te vinden is.

Meer berichten