Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Koorconcert van kamerkoor Ton sur Ton ‘Sunshine after Rain’

GROESBEEK - Vanuit het stil bestaan van de pandemie treedt Kamerkoor Ton sur Ton op 28 november weer in het licht  met het programma ‘Sunshine after Rain’.

Tijdens de contactarme corona-tijd hielden de koorleden elkaar op de hoogte van hun ervaringen en emoties via literaire uitingen, resulterend in haiku’s, limericks en ollekebollekes. Ons koorlid Frea van de Lavoir heeft enkele van deze gedichten op muziek gezet.
Onder muzikale leiding van de nieuwe dirigent Hilde Gams wordt een programma uitgevoerd dat begint met een smeekbede om gerechtigheid en enkele werken vol overdenking, warmte en dromerigheid. Daarna viert het koor de tocht naar buiten, naar het licht. Bij dit concert worden werken uitgevoerd van onder andere MacMillan, Whitacre, Sibelius, Elgar, Saint Saëns en vanzelfsprekend enkele, hierboven genoemde dichtwerken.

Muzikale intermezzo’s worden verzorgd door de harpiste Anouk Platenkamp. Het optreden is zondag 28 november om 16:00 uur in de Hervormde Kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek. Toegangsprijs 15,00 euro in de voorverkoop: 12,50 euro. “Kom op tijd voor de controle op het verplichte coronatoegangsbewijs. Enthousiast geworden om mee te zingen? Er is plaats voor sopranen, alten en tenoren. Aanmelden kan via de website www.kamerkoortonsurton.nl.”

Meer berichten