Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ruim duizend Kwisdeelnemer(ster)s teleurgesteld

GROESBEEK – Niet alleen de organisatie van de Groesbeekse Kwis is teleurgesteld maar zeer zeker ook de naar schatting 1000 deelnemer(ster)s aan de populaire Groesbeekse Kwis. 

Zaterdagavond konden vertegenwoordigers van de 37 opgegeven team het kwisboek ophalen tussen 18.00 en 18.30 uur ophalen in café De Comm aan de Dorpsstraat. Alle teams hadden al voor een locatie gezorgd met alles erop en er aan zoals de nodige drank en hapjes warm of koud. Ook had bijna elk team een hulp team georganiseerd die men ten alle tijden kon bellen. Maar vrijdagavond gooide demissionair Minister President Rutte en demissionair minister De Jonge tijdens de persconferentie roet in het eten voor de Groesbeekse kwis roet in het eten van de Groesbeekse Kwis. Direct werden alle 37 teams op de hoogte gesteld van de afgelasting. 

Mocht er niets tussen komen dan wordt de Groesbeekse Kwis op zaterdag 18 december gehouden. Het is maar de vraag of de kwis dan wel door kan gaan. “Maar we moeten gewoon een datum prikken”, aldus organisator Hans Verhoeven.

Meer berichten