Logo gemeentenieuwsonline.nl

Oud ijzer en gebruikte kleding in Overasselt

OVERASSELT - De feestdagen komen eraan en dan zijn er veel mensen met vakantie. Het moment om uw zolder, schuur of tuin op te ruimen of winterklaar te maken. Mocht u dan ergens oud ijzer tegenkomen dan is er een plek in Overasselt waar u het kwijt kunt. 

Op het sportpark  van Overasseltse Boys staat vlak naast het tennispark een grote container waar u het ijzer in kunt deponeren. Deze is goed bereikbaar, ook met een aanhangwagen,  vanaf de grote parkeerplaats en dat ruimt lekker op bij u thuis. Deze container wordt regelmatig geleegd en dan zorgt u voor een leuke sponsoring voor de jeugd van de plaatselijke voetbalclub.

Tevens staat er een kledingcontainer, op bijna dezelfde locatie, waar u alles wat u kledingkast laat uitpuilen een nieuwe bestemming geeft. Zonde om het naar stort te brengen terwijl anderen er nog van kunnen genieten. Deze opbrengst is voor ONA, de plaatselijke korfbalclub van Overasselt en ook daar is de jeugd erg blij met uw bijdrage. Naast de kledingcontainer staat een kliko waarin u vetten en frituurolie kunt gooien en dan bent u daar ook weer vanaf.

Meer berichten