Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Wandelchallenge.</p>

Wandelchallenge.

(Foto: Marian Schijf)

Wandelchallenge komt terug!

MOOK - Na een daverend succes, weer terug, de Wandelchallenge! Een nieuw jaar met nieuwe kansen door mee te doen met de wandelchallenge ‘de paden op …’ in dertig dagen. Met je familie, vrienden, sportgroep of buurtgenoten vorm je een groep. Je maakt binnen een maand zoveel mogelijk wandelkilometers, individueel of met leden uit jouw groep en zo wandel je virtueel maximaal zes routes. Je wandelt liefst iedere dag!

Dit jaar gaan we  lange afstandspaden lopen binnen Nederland. Hoe gaat dit: je schrijft je in via info@wandelchallenge2022.nl of via het inschrijfformulier op een van de sites, alleen of met meerdere wandelaars. Je krijgt van de organisatie bericht wie er in je team zitten en wordt er met dit team een groepsapp gemaakt en kun je samen van start. Registreer iedere dag hoeveel kilometer je hebt gelopen en geef deze twee keer per week door aan de teamleider van jouw groep. Deze teamleider geeft de stand van de gelopen kilometers van de gehele groep door aan de organisatie.

Op de site van het www.beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl, www.maasburen.nl en www.inbewegingsport.nl worden alle groepen weergegeven. Zo kan het een prestatietocht worden, maar ook een wedstrijd.
Iedereen mag meedoen, jong en oud! Leden van het Beweegcollectief Mook Middelaar en Fit & Fun Heumen lopen gratis mee. Niet-leden betalen 2,50 euro over te maken op: NL76RABO0138750882 tnv Beweegcollectief Mook Middelaar.

Je hoeft niet alle zes de paden te bewandelen. Je begint bij Pad 1 en kijkt hoever je kan wandelen met je team. Het project zal dertig dagen duren en wordt uitgevoerd in groepjes van maximaal tien personen.

Meer berichten