Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Ds. Hermen Kroesbergen (beeld uit de viering van 12 december). (foto: PKN Heumen)</p>

Ds. Hermen Kroesbergen (beeld uit de viering van 12 december). (foto: PKN Heumen)

(Foto: PKN Heumen)

Advent en Kerst rondom de Joriskerk in Heumen

HEUMEN - “We informeren u graag over de diensten rondom Advent en Kerst en de activiteiten rondom de Protestantse Joriskerk van Heumen.”

Vanwege de anderhalve meter regel is de capaciteit beperkter dan voorheen, en daarom dient u zich aan te melden via scriba@pknheumen.nl. Zie ook de actuele coronamaatregelen op www.pknheumen. De vieringen beginnen om 10.00 uur. Deze zijn ook online te volgen vanaf 9.55 uur via pknheumen.nl, direct vanaf de startpagina.

Zondag 19 december
Voorganger op deze Vierde Adventszondag is ds. D.F. Blom uit Cuijk. De collecten zijn voor Stichting Wenchi Hospital Ghana en de Diaconie.

Vrijdag 24 december
Om 15 uur begint de Kerstmiddagdienst, die vanwege de maatregelen vervroegd is. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De collecten zijn voor Kinderen in de Knel en de Diaconie.

Zaterdag 25 december
Om 10 uur begint de viering van de Kerstmorgen. Hierbij is ds. H.T. Kroesbergen eveneens voorganger en zijn de collecten gelijk aan die van de kerstmiddag.

Zondag 26 december
Op Tweede Kerstdag is er geen dienst in Heumen. U kunt wel online meekijken bij de Protestantse Gemeente van Groesbeek.

Kerstkuier
Op zaterdag 18 december kunt u tussen 15 en 17 uur de Kerstkuier lopen door het dorp Heumen. We beginnen op de parkeerplaats bij de kerk. Deze activiteit organiseren we samen met de RK Parochie.

Collecte
Ook kunt u uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Contact en voorbeden
U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.

Meer berichten