Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: RepairCaf&eacute; Groesbeek)</p>

(foto: RepairCafé Groesbeek)

(Foto: RepairCafé Groesbeek)

met reparaties bij reparateurs thuis

GROESBEEK - Gezien de corona-lockdown gaat RepairCafé Groesbeek in 2022 verder op de zelfde manier als het afgelopen jaar: reparaties bij de reparateurs thuis. “Dat dit een succesvolle manier van werken is blijkt uit de cijfers: vanaf begin augustus hebben we tachtig apparaten ter reparatie aangeboden gekregen waarvan 70 procent is gerepareerd!”

“U kunt bij RepairCafé Groesbeek terecht voor de reparatie van uw kapotte apparaten. Hierbij kunt u denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers, strijkijzers, naaimachines et cetera, maar ook aan (oudere) audioapparaten zoals casettedecks en platenspelers.

Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers en smartphones. U kunt bij hen terecht met uw tablet, laptop, desktop of smartphone. Bij een ‘ouderwetse’ desktop (en soms laptop) is het mogelijk om onderdelen te vervangen of bij te plaatsen, zoals een SSD, harde schijf of een videokaart. Wij adviseren u graag en zo mogelijk voeren wij dit ook voor u uit.

De reparatie van kleding et cetera is op dit moment niet mogelijk! Wanneer u iets te repareren hebt, moet u dat per email aanmelden bij: repaircafegroesbeek@gmail.com. In de mail vertelt u wat u te repareren hebt, de aard van de storing en geeft u uw telefoonnummer. Wij nemen contact op met onze reparateurs, kijken wie er tijd heeft om de reparatie uit te voeren en deze reparateur belt u terug. Met hem kunt u dan afspreken wanneer u het kapotte apparaat kunt komen brengen. Na reparatie moet u dan het apparaat ook weer bij de reparateur ophalen.

Reparaties worden uitgevoerd onder de gebruikelijke voorwaarden. Deze zijn te vinden op onze Facebookpagina.”

Meer berichten