Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Imke Bonnamy.</p>

Imke Bonnamy.

(Foto: Marian Schijf)

Nieuwe beweegcoach Senioren voor Mook en Middelaar

MOOK - Mook en Middelaar heeft een nieuwe Beweegcoach Senioren Imke Bonnamy. Na tien jaar intensief te hebben gewerkt als beweegcoach met en voor de senioren in de gemeente Mook en Middelaar heeft Marian Schijf per 1 januari haar beweegcoachtaken overgedragen aan Imke Bonnamy. Afgelopen 3 maanden hebben deze twee dames zeer nauw samengewerkt. Als docent en instructeur nordic walking blijft Marian in beweging.

Imke Bonnamy heeft al ruim 23 jaar ervaring als instructeur en sportdocent. Ze heeft haar eigen sportmassagepraktijk in Malden en geeft personal training.

Imke Bonnamy is twee dagen per week ook werkzaam bij een fysio als beweegtherapeut. Sinds een half jaar geeft ze les voor het Beweegcollectief Mook Middelaar en heeft de afgelopen drie maanden met Marian meegelopen. Een goede basis om Marian te gaan vervangen.
Haar levensmoto en passie is bewegen. De sleutel tot positieve gezondheid. Het avontuur waar ze nu voor staat daagt haar uit om deze passie en gedrevenheid over te brengen bij de senioren.

“Heb je een beweegvraag of wil je kennis met Imke maken bel dan 06 41018138. Of stel je vraag per mail aan beweegcoach@beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl.”

Meer berichten