Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Hans Verhoeven. (foto: Familie Verhoeven)</p>

Hans Verhoeven. (foto: Familie Verhoeven)

(Foto: Familie Verhoeven)

Oprichter Groesbeekse Kwis Hans Verhoeven overleden

CUIJK/GROESBEEK - Op 6 januari is Hans Verhoeven op 62-jarige leeftijd plotseling overleden. Hans Verhoeven was sinds begin jaren ’80 de eigenaar van Danscentrum Verhoeven in Cuijk en had voorheen ook dansscholen in Boxmeer en Groesbeek. 

Hans laat zijn vrouw Annette en hun drie kinderen Maudy, Nick en Demi achter. Zijn grote trots was een van de grootste dansevenementen van Nederland: het jaarlijkse tijdens het Paasweekend georganiseerde Holland Dans Spektakel in Cuijk.
Dit gebeuren bestaat al meer dan 30 jaar en werd het voorbeeld van integratie van dansers met en zonder beperking als gelijkwaardige partner in een evenement. Hiervoor werd hij onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hans was ook de bedenker en drijvende kracht achter lokale evenementen zoals de Kuukse Kwis en Lekker Lache en niet te vergeten de Groesbeekse Kwis.

Vanwege de coronamaatregelen is de Dansschool nu gesloten. Voor de medewerkers en vrijwilligers van Danscentrum Verhoeven geeft dat de gelegenheid om het verlies te verwerken.

Meer berichten