Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Teenbeat</p>

Teenbeat

(Foto: Eigen foto)

Speelfilm Teenbeat in Mallemolen Groesbeek

GROESBEEK - Na reeds vele voorstellingen komt de speelfilm ‘Teenbeat’ nu ook naar Groesbeek en wel in cultureel centrum De Mallemolen op zaterdag 28 mei. Blijkbaar herkennen zich veel mensen in het verhaal dat ons door het tweede deel van de jaren ‘60 voert. De tijd van brommers, dancings, ‘moeilijke ouders’ en opstandige jeugd. 

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband The Supertones gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist ,waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit de regio Noord-Oost Brabant. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er zeven jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben eraan meegewerkt, waaronder 39 acteurs. (Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.)

Intussen kwamen er al duizenden bezoekers naar deze film kijken. Haal snel kaartjes zodat u ook kunt genieten en mee kunt praten over deze unieke productie. De voorstelling begint om 19.30 uur. Ontvangst vanaf 18.45 uur. Zaal open vanaf 19.10 uur - Graag uiterlijk 19.15 uur aanwezig!

Kaarten zijn verkrijgbaar tijdens openingstijden van De Mallemolen aan de receptie of bestel ze online! Toegangsprijs 5,00 euro.

Meer berichten