Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Spelersgroep Kids Toneelvereniging Steeds Hoger.&nbsp;</p>

Spelersgroep Kids Toneelvereniging Steeds Hoger. 

(Foto: Maria Schut)

Kidsgroep Toneelvereniging Steeds Hoger speelt “De Gouden Trap”.

MALDEN - De kids van toneelvereniging Steeds Hoger Malden staan zaterdag 21 en zondag 22 mei op de planken met De Gouden Trap. Een kinderstuk naar een sprookje van Geerda Plokhooy-van Roessel. De toneelbewerking is van Hans van Wijngaarden. (Originele titel: Rick van der Plas en het tai-jie-rijk)

Rick van der Plas uit dit sprookje is een hebberig ventje, dat nooit rekening houdt met anderen en altijd zijn eigen zin doordrijft. Nu ook weer... Als hij in het bos een gouden trap ziet, wil hij met alle geweld naar boven klimmen, al vindt zijn zusje het nog zo griezelig. Had hij maar naar haar geluisterd!

U kunt deze voorstellingen zien op zaterdag 21 mei om 19.00 uur en op zondag 22 mei 2022 om 14.30 uur in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 in Malden. Op de dag van de voorstelling is de kassa geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling.

Entree jongeren tot 16 jaar of volwassenen ouder dan 65 jaar: 3,00 euro. Entree volwassenen: 5,00 euro. U kunt meteen bij de kassa lootjes kopen voor de loterij. Kijk voor meer informatie of om te reserveren op www.steedshogermalden.nl. Vind ons leuk op facebook: Toneelvereniging Steeds Hoger. Volg ons ook op twitter: @steedshoger en instagram: steedshogermalden.”

Meer berichten