Logo gemeentenieuwsonline.nl

Musical voor en door kinderen in de Stevenskerk

NIJMEGEN - Spector, een eigentijdse musical voor en door kinderen en jongeren van 7-17 jaar. Gemeente de 4-plek en Stadskerk Nijmegen organiseren deze musical samen met KIiSi, een internationale organisatie, die met een team enthousiaste professionals inspirerende verhalen op de planken brengt. KiSiI helpt met het instuderen van de rollen en de liedjes en zorgt voor het script, muziek, decor, microfoons, et cetera. 

Het verhaal dat we hebben uitgekozen is 'Spector, het beste zit van binnen'. Stel je voor. iemand vraagt je: wat is je grootste wens? Dat overkomt Erik, een blinde bedelaar. En de vrienden die hij onverwachts ontmoet gaan hem helpen om die droom waar te maken. Beleef het mee in deze musical!

De repetities zijn op drie woensdagen (van 16:00 – 19:30 uur) in juni, in de Open Hof in Lent, Pastoor van Laakstraat 40. Wij zorgen voor broodjes met iets lekkers erbij.

Op zaterdag 25 juni is de generale repetitie in de Stevenskerk, waar daarna de musical wordt opgevoerd om 16:00 uur. Doen jullie mee? Geef je dan vóór 1 juni op via de mail (wilma@4-plek.nl). Er kunnen maximaal 40 kinderen en jongeren meedoen.

De repetitiedata (van 16:00 - 19:30 uur) zijn: Woensdag 8, 15 en 22 juni. Zaterdag 25 juni hele dag (vanaf 10:00 uur) oefenen en eind van de middag (16:00 uur) uitvoering in de Stevenskerk.
De kosten om mee te doen zijn vijftien euro voor het eerste kind uit het gezin, tweede en volgende kinderen uit één gezin doen voor tien euro mee.
Voorproefje van een van de liedjes? Via deze link https://www.facebook.com/watch/?v=605124513238346

Meer berichten