Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Verzorging van voeten.&nbsp;</p>

Verzorging van voeten. 

(Foto: Hans Driessen)

Verzorging 4-Daagselopers

MILLINGEN - Ook dit jaar is het mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen. Te denken valt aan het behandelen van blaren, afplakken, tapen en masseren. De 104e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli.

Samen met sportmasseurs en blarenbehandelaars staat Alex Janssen voor de 4-Daagselopers klaar in het clubhuis van SC Millingen/ODIO op sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn aan de Hoefseweg 21 voor de verzorging van blaren, voeten, benen en rug.

“In de week van de 4-Daagse zijn wij elke middag en avond in het clubhuis aanwezig. Dan kunnen wij u verzorgen, zodat u de volgende morgen weer fris aan de start verschijnt.
Wanneer u bij trainingen of andere wandelmarsen, voorafgaand aan de 4-Daagse, een blessure oploopt kunt u, de komende maanden, ook bij ons terecht. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich nu al aanmelden.”

In de voorbereiding op de 4-Daagse en om klachten en blessures te voorkomen tijdens de
4-Daagseweek is er de mogelijkheid om uw voeten, benen, kuiten etcetera ongeveer drie weken vóór de 4-Daagse te laten bekijken of te verzorgen, zodat de kans kleiner is, dat u tijdens de 4-Daagse ineens voor problemen komt te staan.
Bij aanmelding zijn de kosten vijftien euro als borg. Na de verzorging wordt deze borg verrekend met de gemaakte onkosten.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Alex Janssen 06 - 10434247 of via mail alexdoortje@kpnmail.nl

Team Verzorging 4-Daagselopers
 

Meer berichten