Logo gemeentenieuwsonline.nl
Pat en Pet.
Pat en Pet. (Foto: )

Vrolijke Verhalenweek voor Ukkies

BEEK-UBBERGEN - Voor peuters en kleuters staan er in mei bij de Bibliotheek Gelderland Zuid allerlei vrolijke voorstellingen op het programma. Tijdens de Vrolijke Verhalenweek voor Ukkies kunnen kleintjes op zaterdag 21 mei in Bibliotheek Beek-Ubbergen kijken naar de voorstelling ‘Peuters naar het feestje’ van Pat en Pet. Want wat is er nu leuker dan luisteren naar een verhaal dat zich voor je neus afspeelt?

De voorstelling in Bibliotheek Beek-Ubbergen gaat over Vos. Vos hoort dat er een feestje is in het bos. Dat wil Vos natuurlijk niet missen! Hij rijdt er naartoe, door kuilen, over stenen, hobbel-de-hobbel, nog een bobbel, door plassen, spitter spatter spetter! Als hij bij het feestje aankomt, is er helemaal niemand. Of… hebben de andere dieren stiekem toch mee gereden? Een vrolijke voorstelling speciaal gemaakt voor peuters, met eigengemaakte liedjes.

De voorstelling duurt van 11.00 tot 11.35 uur en is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Een kaartje kost drie voor bibliotheekleden en vier euro voor overige bezoekers. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.obgz.nl/agenda of in de bibliotheek zelf.

Meer berichten