Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Horst -SVOC ‘01/United

DE HORST - Afgelopen september speelde De Horst haar 3e wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen SVOC’01/United .Dat was een mooie, felle wedstrijd destijds en werd uiteindelijk met 7-13 gewonnen. Niks aan de hand, dat moet kunnen, zou je dan nú op voorhand misschien zeggen. Niets is echter minder waar. 

De start was goed, De Horst begon weer fel en opende de score met een korte kans en doorloopbal van Dianne van Kesteren. Daar werd echter meteen goed op gereageerd en de altijd hatelijk 0 op het scorebord was dus verdwenen. Helaas bleef het daar niet bij. De ruststand was 2-3. 

Na de duidelijke peptalk van de coaches Mikki en Roel was er weer alle vertrouwen om de tweede helft te vlammen. Dianne van  Kesteren trok de stand weer recht door een goed gelegde strafworp en ook Romy Wijnhoven scoorde met een strafworp  de 3-4. Daarna liep SVOC’01/United langzaam maar zeker verder weg.  Al waren er wel over en weer kansen. 

De dames bleven er voor gaan, het werd alleen niet beloond met doelpunten. Janiek van Kesteren en Romy Wijnhoven scoorden nog wel met een prachtig afstandsschot het 5e en 6e doelpunt, maar daar bleef het helaas bij. De dames van SVOC’01/United scoorde er tien en waren hiermee de winnaar.

Daar waar twee weken geleden Femke van Tilburg vanuit de A haar debuut mocht maken bij het 1e, was het deze zondag de beurt aan Loïs Kraan en Mila Thoonen om hun eerste speelminuten te mogen maken. Ooit werd er tegen de dames van het 1e opgekeken en dan ineens mogen ze samen in één vak spelen. Mooi toch? Zo hoort het te gaan! 15 mei speelt De Horst uit tegen Diosa om 12.00 in Balgoij.

Meer berichten