Edelweisz tijdens het Eindzomerwijkconcert in Berg en Dal.
Edelweisz tijdens het Eindzomerwijkconcert in Berg en Dal. Foto: privéfoto

Jaarconcert Edelweisz in Berg en Dal

Algemeen

BERG EN DAL - ‘The Show must go on’. Dat is het thema van het jaarconcert van Muziekgezelschap Edelweisz uit Berg en Dal. Ieder jaar verzorgt Edelweisz een groot concert in Dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal. Dit jaar is het concert op zaterdagavond 21 mei.

Het laatste jaarconcert dat Edelweisz gaf was in 2019. Voor het jaarconcert van 2020 waren de muzikanten helemaal klaar, maar het  concert werd toen vanwege de coronamaatregelen op het laatste moment afgelast. Gelukkig is nu weer veel mogelijk. Edelweisz gaat door en heeft het jaarconcert de titel ‘The Show must go on’ gegeven. Voor jong en oud wordt een zeer gevarieerd programma op de lessenaars gezet.

Jeugd

Tijdens dit concert laat het jeugdorkest van zich horen, maar ziet het publiek ook dat het grote orkest verjongd is: een leuke groep ‘oudste jeugd’ is doorgestroomd vanuit het jeugdorkest en doet een deel van de concertavond mee met het grote orkest.

Het concert begint om 19:30 uur en is in dorpshuis Kerstendal, Kerstendalseweg 17 in Berg en Dal. De toegang is gratis. Voor meer informatie over Edelweisz kunt u terecht op www.edelweisz-bergendal.nl.

Uitgelicht

Digitale krant