Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kleurrijke modeshow voor goed doel in Groesbeek

GROESBEEK - Op vrijdagavond 20 mei is er in Groesbeek een kleurrijke modeshow met veel inspiratie voor de zomer. De opbrengst is voor stichting Kleurfabriek die activiteiten organiseert voor de honderd asielzoekerskinderen van het AZC in Nijmegen. Samen schilderen, knutselen of dansen en een veilige plek om verhalen met elkaar te kunnen delen.

Voor deze 100 kinderen houdt Inner Wheel Nijmegen met medewerking van EvanE Fashion uit Groesbeek en veel vrijwilligers een inspirerende modeshow op vrijdagavond 20 mei van 20.00-21.30 uur bij De Treffers, Nijerf 1 in Groesbeek. Inloop vanaf 19.30 uur met koffie, na de modeshow een hapje en drankje. De entree is vijftien euro per persoon. Aanmelding kan door betaling van vijftien euro op bankrekening NL60 ABNA 0537 858 660 ten name van Inner Wheel Nijmegen o.v.v. ‘modeshow’ of contant bij de aanvang van de modeshow.

Inner Wheel Nijmegen organiseert de modeshow met ruim veertig vrijwilligers uit Groesbeek, Berg en Dal en Nijmegen zodat de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Kleurfabriek.
“Laat je inspireren met de modetrends van deze zomer en steun daarmee inspirerende activiteiten voor de 100 asielzoekerskinderen van het AZC in Nijmegen!”

Meer berichten