Pleinfeest De Natte tijdens komende Pinksterdagen

Algemeen

MILLINGEN – Iedereen kan dit jaar van een fantastisch Pinksterweekend gaan genieten. Op 3, 4 en 5 juni vindt namelijk het Pleinfeest plaats bij De Millingse schuttersvereniging O.E.V. De schutterij bestaat 120 jaar en viert dat drie dagen lang met muziek, een drankje en volop gezelligheid!

Vrijdag 3 juni gaat het helemaal los met de Feigling Après Ski Party. Vanaf 20.30 uur is de Natte tent geopend voor iedereen die van fantastisch feesten houdt. Vanaf 21.00 uur zullen de ervaren Après-Ski DJ’s van de Feigling Après-Ski Party uitdelen, gek maken, doordraaien, weggeven, opzwepen en feest vieren! Dit is het echte après-ski-feest: een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ’s.

Zaterdag 4 juni zorgt de meest veelzijdige coverband Noah voor een muzikaal feestje. Het begint om 21.00 uur, zaal wederom open om 20.30 uur. Houd rekening met meer dan 150 hits. Van “guilty pleasures” tot aan de vetste tracks van dit moment. Natuurlijk ontbreken de oude rockklassiekers ook niet. Nadat iedereen zijn keel voldoende gesmeerd heeft zullen ongetwijfeld de leukste meezingers door de zaal klinken. Een ouderwetse gezellige feestavond. Een avond zoals je die in de Natte tent gewend bent. 

Op zondag 5 juni, 1e Pinksterdag, start de dag voor de leden, die zich hiervoor hebben aangemeld, met een ontbijt om 10.30 uur. 

Die dag is Iedereen van harte welkom om vanaf 11.00 uur te luisteren naar een spetterend optreden van Koor Apart en aansluitend fanfare St Cecilia. Buiten bij het schuttersgebouw vindt vanaf 14.00 uur het traditionele Fladderschieten plaats. Rondom de Natte tent zal een heus feestplein ontstaan waar je de gehele dag kunt genieten van gezelligheid, een drankje, wat te eten en nog meer muziek. Vaute DJ en de band Music On Demand trakteren je op muzikaal genot. Een prachtige middag waar het hele dorp samenkomt. Dat wil je niet missen!

Reserveer je agenda voor deze feesten en koop tickets voor vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni op www.OEV1-events.nl op zondag 5 juni vrij entree. 

Uitgelicht

Digitale krant