Van links naar rechts: Wim Poppeenk, Jos Dierick, Luc Ronde en voorzitter Alive van Bekkum.
Van links naar rechts: Wim Poppeenk, Jos Dierick, Luc Ronde en voorzitter Alive van Bekkum. Foto: Face to Graves

Twee leden van Faces to Graves in het zonnetje gezet

Algemeen

GROESBEEK – Zaterdagmiddag 14 mei zijn in het zaaltje van Het Balkon aan de Derdebaan in Groesbeek tijdens een bijeenkomst van de stichting Faces to Graves door de voorzitter Alice van Bekkum twee vrijwilligers in het zonnetje gezet.

De personen die ditmaal als verassing in het zonnetje werden gezet zijn twee mannen die altijd achter de schermen werken, maar beide zijn onmisbaar voor onze organisatie Face to Graves aldus de voorzitter mevrouw van Bekkum.

Luc Ronde; Gepensioneerde leraar Nederlands & Letteren afkomstig uit Beuningen. Sinds november 2019 is hij bij de stichting Faces to Graves. Hij redigeert de levensverhalen voor de Stichting en heeft er inmiddels al 250 verwerkt. Bovendien heeft hij 65 levensverhalen uit Canada in het Nederlands vertaald.

Jos Dierick; Gepensioneerd leraar Engels aan het Canisius College in Nijmegen afkomstig uit Elst. Sinds februari 2020 is hij bij de stichting Faces to Graves. Ook hij heeft inmiddels 250 vertalingen gedaan, zowel Nederlands – Engels en Engels – Nederlands.

De voorzitter van de stichting mevrouw Alice van Bekkum dankte beide heren voor hun inzet en overhandigde beiden de felbegeerde Faces to Gravescoin met bijbehorend certificaat. De heren werden vervolgens gefeliciteerd met deze Face to Gravesonderscheiding .

Uitgelicht

Digitale krant