Logo gemeentenieuwsonline.nl

Presentatie bundel: Dichter bij het beeld

HEUMEN - Jac Maris: gebeiteld in woorden. Door een unieke samenwerking van De Pennenstreek en het Jac Marismuseum zijn er 55 gedichten bij beelden in een bundel gekomen. Ook zijn er verschillen beelden van gedichtenpaneeltjes voorzien en kan iedereen via een QRcode meer informatie lezen. 

Een en ander zal toegelicht worden door secretaris Cobi Schrijen en dichter Charlotte Selten-Litmaath. De tuin ziet er schitterend uit met ook nog gedichtenpaneeltjes en onder het genot van een drankje en een (nieuw) Marisgebakje kan het een aangenaam verpozen zijn. 

Om 14.00 uur zal er een woordje zijn van de voorzitter van het Ateliermuseum Leo Ewals en van de locoburgemeester Frank Eetgerink. Er zijn natuurlijk ook de gedichtenkaarten die na de uitgestelde gedichtendag nu hier het daglicht zien.
Dit kaartenproject is tot stand gekomen met een Vonk van Gemeente Heumen. “In de hoop dat ook jullie hiervan kunnen genieten ben je van harte welkom in de beeldentuin van het Jac Maris museum op 22 mei van 14.00 tot 17.00 uur en de toegang tot de tuin is vrij.”

Meer berichten