Solo-expositie van fotograaf Rob Pluijm

Algemeen

PERSINGEN - ‘Tot zover’ is de titel van de expositie die fotograaf Rob Pluijm op zaterdag 28 en zondag 29 mei in het kerkje van Persingen zal houden. Persingen is een klein dorpje in de Ooijpolder en ligt dicht bij Nijmegen.

Na een carrière van ongeveer 30 jaar in de publieksfotografie, richt Rob Pluijm zich sinds 2016 vrijwel volledig op de Fine-art fotografie. Een vorm van fotografie waarbij het vooral gaat om esthetisch genoegen ofwel schoonheid.

In zijn typerende schilderachtige stijl laat Rob Pluijm portretten, landschappen en stillevens aan bod komen. Naast de mooiste Fine-art kunstwerken van de afgelopen jaren kunt u als bezoeker ook andere foto’s zien tijdens de expositie. Volgens de fotograaf zelf hebben deze een grote bijdrage geleverd aan zijn ontwikkeling en mede geleid tot waar hij nu staat. 

Zelf zegt hij hierover: “Het punt waar ik nu aangeland ben als fotograaf heeft alles te maken met hoe mijn leven en creatieve proces daarin is verlopen. Ik vind het prettig om bezoekers hierin mee te nemen. Dat kan ik het beste doen door hen een kijkje te geven in mijn oude schoenendozen vol met foto’s die ik vanaf mijn zevende jaar heb gemaakt.”

De expositie is zaterdag 28 en zondag 29 mei tussen 11.00 en 17.00 uur in het kerkje aan de Persingensestraat 7 6575JA te Persingen. De toegang van deze expositie is gratis. Rob Pluim is beide dagen aanwezig is om toelichting te geven over zijn werk.

Wilt u alvast een voorproefje van zijn Fine-art fotografie zien kijk dan op www.pluijmfineart.com of op Instagram @pluijmfineart.

Uitgelicht

Digitale krant