Leden van het eerste uur tennisvereniging Malden.
Leden van het eerste uur tennisvereniging Malden.

Festiviteiten en open dagen bij tennisvereniging Malden

Algemeen

MALDEN - Tennisvereniging Malden bestaat inmiddels ruim veertig jaar! In 1980 is deze tennisvereniging opgericht vanuit een initiatief van twee enthousiastelingen. Door een succesvolle huis-aan-huis-actie waren er een mum van tijd vierhonderd leden. In 1983 is een clubhuis gebouwd met op 5 mei 1984 de officiële opening. Inmiddels ruim veertig jaar verder is het ledenaantal gegroeid tot ruim 550 leden, waarvan zo’n 125 jeugdleden, zijn de acht gravelbanen vervangen door kunstgrasbanen en is er een nieuw clubhuis gekomen.

De vereniging is een actieve club! Naast een gezellig potje tennis worden er door het jaar heen allerhande activiteiten en toernooien georganiseerd voor alle leeftijden. Tennisles wordt al gegeven voor kids vanaf vier jaar! Professionele trainers verzorgen de trainingen. De club kent ook al jaren ‘Oldstars’-tennis. Het tennispark is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving aan Dorsing 1 in Malden.

Jubileumweekend

In het jubileumweekend van 11-12 juni wordt stilgestaan bij het veertig jarig bestaan met een uitgebreid programma met onder andere tennischallenges en een feestavond. Ook zullen (oud-)leden en leden van het eerste uur extra in het zonnetje worden gezet!

Jubileumkorting

Dan zijn er ook de open dagen! Niet-leden zijn welkom kennis te maken met de tennissport en tennisvereniging Malden. Voor kinderen van de basisscholen van Malden zijn de speciale tennisclinics op zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur en zondag van 12.00 tot 13.00 uur. Er is een speciale jubileumkorting voor wie nu lid wordt: je betaalt géén inschrijfgeld en voor het lidmaatschap slechts veertig procent van de normale prijs. Informatie: tvmalden.nl/Jubileum.

Clubhuis Tennisvereniging Malden.
Tennisbaan bij tennisvereniging Malden.

Uitgelicht

Digitale krant