Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lezing over de weg naar wereldvrede

GROESBEEK - Op 23 juni geeft Share Nederland, afdeling Nijmegen/Beek een lezing  getiteld ‘De mensheid op een keerpunt’. De lezing bevat videofragmenten van lezingen van de Britse esotericus en kunstschilder Benjamin Creme. Hij bespreekt de oorzaken van de wereldcrisis en vertelt over het bestaan van vergeëvolueerde mensen, de Meesters van Wijsheid.

In zijn boeken vertelt Creme over het doel van het leven, de ziel en evolutie. Onder invloed van kosmische energieën evolueert alles. De tijd waarin wij leven vormt de overgang tussen twee tijdperken met verschillende energieën. Daardoor ontstaan er grote spanningen in de wereld.
De mensheid staat op het punt een grote stap te maken in bewustzijn, waardoor zij zich niet meer thuis voelt in de oude structuren die gebaseerd zijn op individualisme. We verlangen steeds meer naar rechtvaardigheid en vrede voor iedereen. Terwijl de wereld zucht onder verdeeldheid, gaat de mensheid beseffen dat zij één is en moet gaan samenwerken, wil zij een toekomst hebben.

Dit is ook de oplossing die de Meesters van Wijsheid voorstellen. Het economische systeem van concurrentie dat leidt tot armoede, oorlog en milieuvernietiging, moet plaats maken voor wereldwijde samenwerking en samen delen van voedsel, grondstoffen en technologie. Dit zal leiden tot wereldvrede en een menswaardig bestaan voor iedereen.
Benjamin Creme voorspelt het spoedige naar voren treden van de Meesters, onder leiding van Wereldleraar Maitreya.
Aanvang: 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11, Groesbeek
De entree is gratis.

Meer berichten