Nacompetitie voor Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - Het kampioenschap in de derde klasse D regio Zuid 2 ging maar net aan de neus van Groesbeekse Boys voorbij. In 24 wedstrijden werden liefst 57 punten verzameld. Achttien keer werd gewonnen, er waren drie gelijkspelen en drie keer werd verloren. Een mooi resultaat maar uiteindelijk bleek het niet genoeg voor de titel. Met een punt meer werd concurrent Boekel Sport kampioen.

Voor Groesbeekse Boys staat nu de nacompetitie, met als inzet een plek in de tweede klasse, op het programma. Als hoogst geklasseerde periodewinnaar was Groesbeekse Boys de eerste ronde, die zondag 12 juni gespeeld werd, vrij.

In de tweede ronde neemt het team uit Breedeweg het op tegen Brevendia uit Stramproy. Deze wedstrijd wordt donderdag 16 juni op sportpark Breedeweg gespeeld. De vermoedelijke aanvangstijd is 19.30 uur.
De winnaar van deze wedstrijd speelt zondag 19 juni de derde ronde. Dit is een finalewedstrijd welke op neutraal terrein gespeeld wordt. De winnaar van deze finale speelt aankomend seizoen in de tweede klasse.