Logo gemeentenieuwsonline.nl

Marianne ziet haar laatste ‘klantjes’

HEUMEN - Al meer dan 20 jaar is Marianne van der Kruis een vertrouwd gezicht voor veel ouders in de gemeente Heumen. Met passie en plezier werkte ze al die jaren als jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau en op de scholen in de buurt. Aan die loopbaan komt nu een einde, want Marianne gaat genieten van haar welverdiende pensioen.

Mensen kennen Marianne als een bevlogen professional met een groot hart voor kinderen. Toegankelijk en betrokken als ze is, staat ze open voor elke vraag die met opgroeien of opvoeden te maken heeft. Samen met kinderen en hun ouders zoekt ze altijd naar passende oplossingen. Na een loopbaan van ruim veertig jaar als jeugdverpleegkundige, heeft ze een bulk aan ervaring waaruit ze kan putten. En een breed netwerk van samenwerkingspartners die hierin iets kunnen betekenen: scholen, huisartsen, vluchtelingenwerk en gemeenten.

Behalve in Heumen werkt ze ook voor de gemeente Berg en Dal en in het verleden voor Mook en Middelaar. Op 28 juni ziet ze haar laatste kinderen op het consultatiebureau in Malden. “We zullen Marianne missen en wensen haar een prachtige nieuwe levensfase toe met mooie nieuwe uitdagingen.”

Meer berichten