Koersbalclub Middelaar/Plasmolen zoekt nieuwe leden

Algemeen

MIDDELAAR - Koersbal is een van de meest populaire sporten onder Nederlandse senioren. De sport lijkt op het bekende Franse jeu-de-boule. In gemeenschapshuis De Koppel Middelaar/Plasmolen worden iedere woensdagmorgen de banen uitgerold.

“Altijd leuk en gezellig.” Nelly Wolters uit Middelaar is iedere week van de partij. Zij vertelt er enthousiast over: “Het is leuk om te doen. Iedereen kan het! De een wel beter dan de ander, maar dat maakt het juist leuk en spannend. Na het spelen drinken we koffie en is er om 12.00 uur de mogelijkheid om bij Het Eetpunt een lekker drieggangen-verrassingsmenu te eten.”

Na corona is het ledenaantal teruggelopen. Wil de club blijven bestaan, dan zijn nieuwe leden dringend noodzakelijk. Daarom trekt Nelly aan de bel. Zij hoopt dat de club kan blijven bestaan. “Om de prijs hoef je het niet te laten; twee euro per persoon per keer. En van die contributie heeft de club ook nog ieder jaar een leuk uitje!”

Ontdek het plezier van koersbal in Middelaar!  Kom meedoen, alleen, of met een ander leuk mens. Je mag drie keer gratis meedoen om het spel onder de knie te krijgen en daarna hoopt Nelly dat jij net als zij het ook een leuk spel vindt en lid wordt. Koersbal is in gemeenschapshuis De Koppel in Middelaar iedere woensdagmorgen van 09.45 tot 11.45 uur voor alle senioren in Middelaar/Plasmolen en wijde omgeving.

Uitgelicht

Digitale krant