Docent Ganny Boer.
Docent Ganny Boer. Foto: Ganny Boer

Wandelen en yoga in de natuur

Algemeen

MOLENHOEK - Wandelt u graag in de natuur? Deels in stilte, in afwisseling met yoga-oefeningen. Oefeningen waarmee u uw spieren wat oprekt, versterkt en ook soepel maakt. Het helpt u, of zoals iemand zei: ik voel de kracht weer in mijn benen. Een ander merkte dat haar rugpijn na het uurtje weg was. Misschien heeft u meer baat bij de loopoefeningen of de ademhalingsoefeningen.

Wandelen en yoga het helpt u om op een flexibele manier in balans te blijven lopen. En dan ook nog te genieten van bloemen, bomen en vogels om je heen. Het is iedere keer weer een bijzondere ervaring samen yoga-oefeningen doen in het mooie natuurgebied Mookerheide. 

Mijn naam is Ganny, yoga-docent voor mij is wandelend-yoga ook genieten. Ik wandel graag. Ik blijf het boeiend vinden om yogales te geven. Iedere les is een uitdaging om houdingen, die we anders op de yogamat doen, op een passende manier in de vrije natuur te oefenen. Daarbij spelen we ook in op wat groepsleden willen en wat de natuur te bieden heeft.  

Bent u nieuwsgierig? Kunt u een stukje lopen in een bosachtige omgeving? Maak dan kennis met yoga buiten in de natuur. Kom dan op zaterdagochtend, 9.30 uur, op het parkeerterrein achter ’t Jachtslot, in Molenhoek.
Heeft u vragen, neem dan contact op met Imke Bonnamy beweegcoach Mook en Middelaar 06 41018138 of rechtstreeks met de yoga-docent Ganny Boer, 06 12429531.

Voor meer informatie : www.beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl

Uitgelicht

Digitale krant