Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wandelgroep. (foto: Tom Langen)
Wandelgroep. (foto: Tom Langen) (Foto: Tom Langen)

Blijf actief tijdens de zomervakantie!

HEUMEN - Tijdens de zomervakantie organiseert seniorenvereniging Kwiek Actieve Leefstijl in samenwerking met Fit en Fun uit Heumen ‘Sportief Wandelen’ voor iedere 50-plusser. Vanaf 6 juli wordt er wekelijks een wandeling van een uur georganiseerd waarbij er meer gebeurt dan alleen van A naar B wandelen. 

Er zijn telkens twee ervaren docenten, die de wandelingen begeleiden zodat er in verschillende niveaus gelopen kan worden. Onderweg werkt u aan conditie, lenigheid en coördinatie. Het startpunt is wekelijks op een andere locatie en zo komt men op de mooiste plekken in de regio. De wandelactiviteit wordt gratis aangeboden.

Daarnaast organiseert Kwiek Actieve Leefstijl de activiteit ‘Buitensport 50-plus’. Voor iedereen die het prettig vindt om buiten te sporten en wil werken aan kracht, conditie en coördinatie. Een deskundige docent begeleidt deze sportieve ochtend en iedereen kan op zijn eigen niveau sporten. Deelname is gratis. Deze activiteit start op 13 juli, iedere woensdagochtend van 10.15 – 11.15 uur op Spatisortpark Zuid bij De Treffers, Nijerf 1, Groesbeek. 

Voor beide activiteiten geldt dat het natuurlijk nog leuker is om dit samen met uw partner, vriend(in), buren of sportmaatje te doen, dus kom en breng iemand mee.

Meer informatie over de data. de tijden en de startlocaties van de wandelactiviteit vindt u op de websites van Kwiek Actieve Leefstijl (www.kwiekgroesbeek.nl) en Fit en Fun Heumen (www.fitfunheumen.nl). Hier is ook meer informatie te vinden over het sportaanbod van beide verenigingen.

Meer berichten