Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Concert in Amfitheater in 2018.</p>

Concert in Amfitheater in 2018.

(Foto: Annelies de Bruin)

Fanfare Jubilate Deo in Buurtpark het Groeske

GROESBEEK - Op donderdag 7 juli van 9.30 tot 21.00 uur treedt de fanfare na vier jaar op in het buurtpark bij het Amfitheater. “Fijn dat we deze jaarlijkse traditie weer kunnen oppakken.”

Dirigente Mariska Brienen-van Melis neemt ons mee in een avond vol ontspannende muziek. Na het opleidingsorkest, volgen de fanfare met leerlingen en vervolgens rondt de fanfare het optreden af. Het repertoire is heel gevarieerd, van Ik ga zwemmen, tot Shut up to dance en een echte polka de Böhmische Traum. Mariska Brienen-van Melis licht de muziekkeuzes nader toe.

De entree is vrij. Bezoekers betalen voor koffie/thee en frisdrank 0,50 euro. Alles uiteraard met de welbekende cake van de buurtbakkers. Er zijn klapstoelen, houten bankjes en je kunt op de trapjes van het Amfitheater zitten. Wil je een comfortabele concertstoel, breng deze dan zelf mee. Parasol of paraplu, handig om mee te nemen.

Klaas  Salentijn, voorzitter van de fanfare én actieve vrijwilliger in het Buurtpark heet de bezoekers van harte welkom. Kom ook een avondje genieten! Locatie: Amfitheater in buurtpark Het Groeske aan de Mariëndaalseweg.

Meer berichten