Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Bert en Juul Oomen al 64 jaar bij elkaar.</p>

Bert en Juul Oomen al 64 jaar bij elkaar.

(Foto: Joop Verstraaten)

Bert en Juul Oomen-Thijssen kennen elkaar al 64 jaar

DE HORST – Bert Oomen (84) en Juul Thijssen (84) ontmoetten elkaar -hoe kan het ook anders- op de kermis op De Horst, nu 64 jaar geleden. Vanaf dat moment sloeg de vonk over en hebben ze elkaar niet meer losgelaten. 

Ze hebben liefst vier jaar verkering gehad en hebben besloten elkaar het ja-woord te geven op 23 mei 1962 op het gemeentehuis in Groesbeek en op 5 juni 1962 is hun huwelijk voor de kerk ingezegend in de Heilig Hart kerk op De Horst.
Ze zijn gaan wonen aan de Reestraat 16 waar ze nog steeds wonen. Van beroep is Bert bakker geweest tot dat zijn zoon Guido de bakkerij overnam. Nog steeds springt Bert zo nu en dan bij in de bakkerij. Ook heeft Bert vele jaren brood bezorgd bij de vaste klanten.

Juul werkte voor haar trouwen als winkelbediende in Nijmegen, maar kwam al snel in de eigen kruidenierswinkel annex bakkerij aan de Reestraat op De Horst. De bakkerij is nog steeds op dezelfde plek en wordt al jaren met groot succes gerund door hun zoon Guido. 

Bert en Juul hebben twee kinderen gekregen: Carmi en Guido en vier kleinkinderen, allen meisjes waar ze best trots op zijn.
De hobby’s van Bert waren vooral biljarten, badminton en zwemmen. Ze gaan ook regelmatig samen met de fiets erop uit, terwijl Juul volop kan genieten bij het zangkoor. Tijdens de vakanties genoten beiden van de vele verre reizen, die ze samen gemaakt hebben, zodat ze in al die jaren al veel van de wereld hebben gezien.
Onlangs hebben Bert en Juul hun diamanten huwelijksfeest gevierd met familie, vrienden en kennissen.

Meer berichten