Logo gemeentenieuwsonline.nl

Speciale themamiddag voor alle senioren bij KBO Beek

BEEK - Donderdagmiddag 7 juli om 14.30 uur verzorgt de KBO Beek in hotel `t Spijker een speciale gezondheidsmiddag voor alle senioren uit Beek. 

KBO Beek ontvangt deze middag Willemijn van der Ligt, huisarts, Anneke Wisse, POH-ouderen bij de huisarts en Ellen Broekhoven, jurist in zorg.

Zij willen deze middag graag wat vertellen over wat verstandig is om te regelen voor de vertegenwoordiging in medische en financiële zaken en ieders wensen voor de zorg in het algemeen en aan het einde van het leven in het bijzonder.

Vanuit hun kennis en ervaring in de praktijk willen zij meer vertellen en informeren over de mogelijkheden om wensen vast te leggen en vertegenwoordiging goed te regelen. Natuurlijk zijn het serieuze zaken maar zij zullen proberen het voor een ieder praktisch te houden.

“Vragen van een ieder zijn dan ook van belang, noteer de vragen voor de dames nu alvast.” De KBO Beek ontvangt de gasten met een kopje koffie of thee, in de pauze ontvangt men van de KBO nog een drankje. “Deze gezondheidsmiddag mag u als senior beslist niet missen!”

Vakantie agenda

Iedere maandag kleine fietstocht, iedere woensdag, wandeling
Donderdag 14 juli: dagtocht Passieflorahoeve
Vrijdag 20 juli: grote fietstocht met Magda Hectors
Donderdag 11 augustus: middagtocht Imkerij
Donderdag 18 augustus: KBO Beekmiddag in de Brasserie

Meer berichten