Logo gemeentenieuwsonline.nl
Ensemble Caplet.
Ensemble Caplet.

Boeiende concerten in kerk Mook

MOOK - Geheel onverwacht meldde het Ensemble Caplet uit Götenborg (Zweden) zich met de vraag of het op zaterdag 23 juli 2022 in Mook een concert zou mogen verzorgen. Het ensemble is dan op doorreis naar een congres in Cardiff en komt toch door Nederland. 

Voor u een mooie kans. Caplet maakt deel uit van Götenborgs Symfoniker, het Nationaal Orkest van Zweden en biedt in de kerk van Mook een mooi programma met werk van Jongen, Mozart, Roussel, Sibelius en Cras. Het ensemble bestaat uit een strijkkwartet, harp en fluit.

Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus komt het Orlando Festival naar Mook. Op zaterdag 20 augustus het Trio Aeonium uit Italië, een pianotrio (viool, cioloncello en piano). Het trio speelt werk van Haydn, Pärt, Schumann en Dvorák. Op zondag 21 augustus wordt DuoViVo (piano en viool) verwacht met werk van Van Beethoven, Schnittke en Franck.

Voor meer informatie en kaartjes: kamermuziekmookenmiddelaar.nl

Voor het seizoen 2022-2023 zijn geprogrammeerd:
Dianto Reed Quintet: 18 september 2022, klarinet, basklarinet, fagot, saxofoon, hobo
Chekhov Trio: 23 oktober 2022, piano, viool, violoncello
Roadrunner: 20 november 2022, accordeon, klarinet, violoncello
Dostojevski Kwartet: 12 februari 2023, viool, altviool, violoncello
Kapellmeister: 19 maart 2023, klavecimbel, viool, violoncello, sopraan
Niek Starmans en Michelle Powell: 23 april 2023, piano, saxofoon

De 6-concertenkaarten is beschikbaar (6 concerten halen, 5 betalen). Losse kaartjes 20 euro, voor de zesconcertenkaart betaalt u 100 euro. De 6-concertenkaart is niet geldig voor Caplet en Orlando.

Meer berichten