Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Orkestleden FWN.&nbsp;</p>

Orkestleden FWN. 

(Foto: Theo Derks)

Buitenconcert ‘Zomer in Nederasselt’

NEDERASSELT - Op zaterdag 9 juli organiseert fanfare Wilhelmina uit Nederasselt een buitenconcert met de pakkende titel ‘Zomer in Nederasselt’. Een concert met niet alleen een pakkende titel, maar een evenement waarbij een zomers gevoel wordt gecreëerd. 

Midden in het dorp, op het veld aan de Jac.Thijssenstraat / Gildeplein, zal een tent als podium verrijzen en een gezellig terras worden ingericht met horecavoorzieningen. Dorpshuis Ons Huis zorgt voor een drankenwagen en cafetaria Neertje zorgt voor de inwendige mens. Fanfare Wilhelmina zal een onderhoudend concert verzorgen, met solisten en herkenbare melodieën.

Populair op dit moment is het thema van de formule één; het orkest voert het arrangement van Lou Fijten uit, waarbij de trombones je de waan geven alsof je Max Verstappen voorbij hoort racen. Tijdens het concert zullen de kinderen van de muziekklas een optreden verzorgen, gezamenlijk met het orkest. Het nummer ‘I feel good’ van James Brown, wordt door de kinderen gezongen, geblazen op trompet en gedrumd op bongo’s: dat belooft een spetterend optreden! Kinderen die horen en zien hoe leuk het is om deel te nemen aan de muziekklas, zijn van harte welkom. Ook ouderen zijn natuurlijk welkom om zich aan te melden bij het orkest, want het orkest is dringend op zoek naar slagwerkers en blaasmuzikanten.

Na afloop van het concert zal DJ Jeffrey voor muziek zorgen en de avond opluisteren. Het concert begint 19.30 uur en entree is gratis. Bij slecht weer zal het evenement in dorpshuis Ons Huis worden gehouden.

Meer berichten