Logo gemeentenieuwsonline.nl

Molenhoeks Makkie organiseert Start2Makkie

MOLENHOEK - Wel eens zitten mijmeren over meedoen aan hardloopevenement Molenhoeks Makkie, maar de stoute (loop)schoenen nog niet aan durven trekken? Dan komt nú je kans!

Met steun van het Mooks Sportakkoord organiseert Molenhoeks Makkie dit jaar Start2Makkie: een voorbereidingstraject van acht weken om mee te kunnen doen aan de 5km op zondag 16 oktober.

Onder begeleiding van hardloopcoach Miranda Boonstra en met medische ondersteuning van MMfysio is dit traject geschikt voor de absolute beginner. De trainingen vinden vanaf 27 augustus tot en met 8 oktober iedere zaterdagochtend om 09.30 plaats vanaf de kerk op de Stationsstraat in Molenhoek. Voor 15 euro krijg je één gezamenlijke training per week en een schema voor een tweede of eventueel zelfs derde training per week. Ook ontvang je een uniek Start2Makkie hardloopshirt en kun je gratis deelnemen aan Molenhoeks Makkie. Op 30 augustus 19.30 uur organiseren we een blessurepreventie-clinic waardoor je écht verantwoord kunt hardlopen.

Heb je interesse? Meld je dan uiterlijk 23 juli aan via info@molenhoeksmakkie.nl. Je kunt dit mailadres ook gebruiken als je vooraf nog vragen hebt. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is slechts ruimte voor dertig deelnemers. 

Meer berichten