Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>KBO leden Beek dansen er op los.</p>

KBO leden Beek dansen er op los.

(Foto: René Hendriks)

Zomerevent in Kulturhus Beek

BEEK - Aan het begin van zomer organiseerde op woensdag 29 juni de Inloop & Ontmoeting samen met de Zonnebloem en KBO Beek een topdag voor alle senioren, het Zomerevent.

Om 10.30 uur werd de dag geopend met een geurend kopje koffie of thee en een gebakje. Rond 12.30 uur werd er een overheerlijke lunch geserveerd, kopje soep, een mooi aangeklede salade en heerlijk ijsdessert, een consumptie hoorde daar ook nog bij. Nadat iedereen z’n buikje rond gegeten had, zorgde live-entertainer Perry voor een muzikale wereldmiddag met muziek, die bij iedereen goed in het gehoor lag en waar heerlijk op gedanst kon worden. Ook de lijndansers deden hun uiterste best. 

Een consumptie en nog enkele hapjes maakten er een fijne seniorendag van, tegen 16.00 uur kwam er langzaam aan een einde aan een onvergetelijke dag. Vanwege dit succes hebben de drie samenwerkende organisaties besloten om op woensdag 23 november het sinterklaas-festival op poten te zetten.
Paulien van Inloop & Ontmoeting, Marian van de Zonnebloem en Gérard van KBO Beek danken alle aanwezigen en medewerkers.

Agenda KBO Beek:
Donderdag 14 juli, uitstap Passieflorahoeve.
Vrijdag 29 juli, grote fietstocht door Rikie Willems.
Donderdag 11 augustus, middagtocht Imkerij.
“Ook u kunt onvergetelijke dagen meemaken, lid worden van de KBO Beek, doet u voor twintig euro per kalenderjaar. Bel voor inlichtingen 024 3226377.”

Meer berichten