Logo gemeentenieuwsonline.nl

Twee profclubs komen naar sportpark Zuid!

GROESBEEK - De technische commissie van De Treffers heeft twee clubs uit het betaald voetbal weten te strikken voor de oefencampagne ter voorbereiding op het nieuwe seizoen te weten NEC en TOP Oss. Zowel de Nijmeegse eredivisionist als de Brabantse eerstedivisieclub komen op bezoek in Groesbeek op sportpark Zuid.

De wedstrijd De Treffers – NEC staat gepland voor dinsdag 19 juli om 19.00 uur. Voor De Treffers is deze wedstrijd de opening van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op zondag 10 juli staat bij De Treffers de eerste training op het programma. Op zaterdag 30 juli om 18.00 uur komt TOP Oss op bezoek op sportpark – Zuid. 

De Treffers stuit verder op vijf teams uit de derde divisie te weten; OSS’20 (zaterdag 23 juli, thuis), DVS’33 (dinsdag 26 juli uit), Gemert (dinsdag 2 augustus uit), GVVV (zaterdag 6 augustus uit) en USV Hercules (dinsdag 9 augustus thuis).
De tweede divisie begint met het nieuwe seizoen in het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 augustus. Het programma wordt binnenkort door de KNVB bekend gemaakt.

Meer berichten