Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De accommodatie van DVSG gezien vanaf het speelveld.&nbsp;</p>

De accommodatie van DVSG gezien vanaf het speelveld. 

(Foto: Joop Verstraaten)

Renovatie DVSG clubgebouw bijna gereed

DE HORST – Geheel volgens planning is net voor de bouwvakvakantie (half juli) de definitieve oplevering en is de renovatie en nieuwbouw een voldongen feit.

Het prachtige gebouw staat er inmiddels, maar aan de inrichting zal nog het een en ander moeten gebeuren, zoals de kastenwand en kozijn op de bovenverdieping en daarnaast moet de vloer nog afgewerkt worden.
Verder moet de hele koffiehoek nog voorzien worden van meubilair alsmede de inrichting van de keuken en niet te vergeten het wedstrijdsecretariaat. Of dit allemaal nog niet genoeg is zal het geluid en beeld ook nog aangesloten moeten worden.

Kortom: er is nog veel te doen voordat het bestuur van DVSG kan zeggen ‘Het is klaar‘. Al deze werkzaamheden zullen met inzet van vrijwilligers worden uitgevoerd .
Met de start van het nieuwe voetbalseizoen – medio september – moet het gebouw door de sporters te gebruiken zijn. Op vrijdag 14 oktober is de officiële opening gepland en op zaterdag 15 oktober is er open huis en kan iedereen de nieuwe accommodatie van DVSG komen bezichtigen, aldus het bestuur van DVSG.

Meer berichten