Theatergroep Toneel Mooi Uitzicht speelt: Horen, zien & zwijgen

Algemeen

BEEK - Kalorama bestaat honderd jaar en dat wordt dit jaar uitgebreid gevierd! Er zijn vele festiviteiten gepland en ook Kalorama’s eigen theatergroep Toneel Mooi Uitzicht (TMU) levert  een bijdrage aan dit feestelijke jubileumjaar. De groep is heel blij dat ze na twee corona-jaren eindelijk weer gaan toneelspelen voor een live-publiek! 

Op donderdag 29 september (19.00 uur) en zaterdag 1 oktober (19.00 uur) en zondag 2 oktober 2022 (13.30 uur) speelt TMU de twaalfde grote theatervoorstelling: Horen, zien & zwijgen. De muzikale voorstelling wordt gespeeld in de buitenlucht op het terrein van Kalorama aan de Nieuwe Holleweg 12 in Beek.

Horen, zien & zwijgen

De voorstelling is een montagevoorstelling waarbij het publiek veel verschillende scenes gaat ervaren, zien en horen. Over de oplettendheid van de verkoper van de sieradenwebshop, over de receptionistes die goed kunnen luisteren en de mimespeler die in zijn huis krachtig én zwijgend toneelspeelt. De scenes worden omlijst met live muziek. Kortom: een bijzondere voorstelling die geschikt is voor alle leeftijden.

Kaartjes reserveren

Mis deze unieke voorstelling niet! Men betaalt geen entree, maar er is een beperkt aantal plaatsen. Kaarten zijn verkrijgbaar per e-mail via secretariaat@kalorama.nl. Geef duidelijk het aantal kaartjes en de datum van de voorstelling aan.

Daarnaast is corona niet uit de samenleving verdwenen. Mocht daar aanleiding toe zijn, dan communiceert Kalorama -zowel wat het weer als wat de coronamaatregelen betreft- hier tijdig over op de website en social media van Kalorama. 

Uitgelicht

Digitale krant