Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Seniorencaf&eacute; Burgerlust.</p>

Seniorencafé Burgerlust.

(Foto: Ineke Janssen)

Seniorencafé Burgerlust met Cor Kersten

NIJMEGEN -  in augustus zijn dans- en muziekliefhebbers weer van harte welkom in Seniorencafé Burgerlust in OBG. Elke tweede en vierde dinsdagavond gaan in het Grand Café de tafels en stoelen aan de kant en is de vloer voor de dansers.


Er is live muziek. Dinsdag 9 augustus is Cor Kersten uw muzikaal entertainer. Toegang is gratis. Het seniorencafé is ook een fijne ontmoetingsplek, waar nieuwkomers en alleengaanden meer dan welkom zijn.

Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor bar, bediening, (gratis) hapjes en doen hun best om het de gasten naar hun zin te maken. Gemiddeld zo’n zeventig tot tachtig mensen komen er per avond; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar sinds dit voorjaar weten ook veel nieuwelingen het danscafé te vinden.
Jij ook misschien? Trek je dansschoenen aan, breng een goed humeur mee en je hebt een geweldige avond. Je bent meer dan welkom, dus wat houdt je tegen?

Gezond oud worden

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Daarom stelt OBG het gezellige Grand Café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur. Volgende dansavonden: 23 augustus, 13 en 27 september.

Meer berichten