Logo gemeentenieuwsonline.nl

Aftrap Berg en Dal Cup op De Kempkes in Ooij

OOIJ - Dit jaar hebben SVO en VVLK de eer op de Berg en Dal Cup te mogen organiseren. “Een toernooi dat naar onze mening nog elk jaar aan prestige wint.  We zijn er dan ook trots op dat we bijna alle Berg en Dalse voetbalverenigingen mogen verwelkomen op de Kempkes.”

We staan met z’n allen aan de vooravond van een nieuw seizoen. Voor een aantal clubs begint dat seizoen in een nieuwe klasse. Voor BVC’12 geldt dat ze een herstart maken in de zaterdag 4e klasse.  De Groesbeekse Boys mogen het dit seizoen na de knappe promotie gaan proberen in de 2e klasse. Maar ook onze gastvereniging SV Heumen wist via de nacompetitie promotie af te dwingen naar de 4e klasse en ook wij zelf mogen voor het eerst in zowel het bestaan van SVO als van VVLK ons op gaan maken voor de 4e klasse. 

Dus ook voor SVO/VVLK zal het hoe dan ook een bijzonder jaar worden. In navolging van zes jaar vruchtbare samenwerking op jeugdvlak tussen SVO en VVLK, vouwen we nu ook de handen ineen bij de senioren. Een en ander houdt in dat we aankomend seizoen ook met het eerste elftal als samengesteld team gaan acteren. En laat nu net de Berg en Dal Cup de eerste gelegenheid zijn waarin we als SVO/VVLK actief zullen zijn. En waar het bij de jeugd al vele jaren op rolletjes loopt, is stap naar de senioren net zo logisch als spannend. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat er straks een mooie toekomst bestendige vereniging ontstaat waarbij de inwoners van Ooij en Leuth zich prima thuis gaan voelen. 

We hebben ontzettend veel zin in deze dag. Na afloop van het toernooi sluiten we gezellig af met DJ Mike! Kom allen kijken naar dit mooie voetbaltoernooi!”

Meer berichten