Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zinderende Zomerweken

BERG EN DAL - Na twee jaar van vele corona beperkingen gaan we eindelijk weer een zomer tegemoet waarin we terug mogen naar ‘normaal’ en er weer volop ruimte ontstaat voor het organiseren van activiteiten. Ook dit jaar worden er in de gemeente Berg en Dal de Zinderende Zomerweken georganiseerd. Een bruisend activiteitenprogramma, speciaal gericht op regiobewoners en vakantiegangers die tijdens de zomer de gemeente Berg en Dal bezoeken. 

Tijdens deze Zinderende Zomerweken worden activiteiten aangeboden in verschillende thema’s, te weten muziek, eten en drinken, sport en spel en ontdekken. Zo kun je aanschuiven bij wijngaard De Plack voor een wijnproeverij of ga op ontdekking in de wijngaard tijdens de ‘kinderspeurtocht tussen de druiven’. Trek je wandelschoenen aan en geniet van de prachtige ‘Kiek dor’-route inclusief een knapzak met lekkers voor onderweg (start café Hopmans). Ook dit jaar zal Marieke van Ruitenbeek weer een Lazy Sunday Afternoon verzorgen en wel op zondag 28 augustus (wijngaard De Plack). Bij Museumpark Orientalis is van alles te beleven rondom het thema ‘Romeinse zomer’. Zo is het Romeins Filosofenpad geopend en wordt er een Romeins Foodfest (3-4 september) georganiseerd.

Informatie over alle activiteiten staat op www.bergendalbruist.nl. Via deze website kunnen ook tickets geboekt worden voor de activiteiten. 

Meer berichten