Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuwe cursus EHBO - Reanimatie / AED

MILLINGEN - Iets voor u..? Als er iets mis gaat…weet u, wat u moet doen..? Vindt u het belangrijk dat, als u iets overkomt, u goed geholpen wordt? Ongelukken gebeuren dagelijks, op het werk, in het verkeer maar ook in en rond het huis. Tijdens het werk voelt een collega zich niet goed…is het een beroerte, zijn hart? Kunt u wat doen? Weet u, wat u moet doen, als iemand iets overkomt zoals snijwond, verbrandingen, hartfalen, botbreuk, verslikking et cera? Zorg, dat u voorbereid bent.

De ehbo - vereniging Millingen / Kekerdom start in de derde week van september met een nieuwe basiscursus ehbo inclusief reanimatie /AED, ‘Eerste hulp aan kinderen’ en ‘Stop de bloeding en red een leven’. Deze nieuwe basisopleiding ehbo duurt 11 cursus-avonden van 19.30 tot 21.30 uur en wordt wekelijks gehouden in de kantine van het clubhuis van SC Millingen / Odio op sportpark De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn. Welke avond de cursusavond wordt, gaat in overleg met de deelnemers.

De kosten van deze basisopleiding ehbo zijn 195 euro (all-in prijs). Inclusief lesmateriaal, verbandmiddelen, instructieboekje, examen, diploma en pasje.
Deze ehbo-basiscursus wordt afgesloten met een officieel examen volgens het Oranje Kruis en officieel ehbo-diploma. Er zijn ziektekostenverzekeraars en ook werkgevers, die een ehbo-opleiding geheel of gedeeltelijk vergoeden. Informeer hiernaar, zeker de moeite waard

Als voorbereiding op deze nieuwe basiscursus ehbo bent u van harte welkom op de informatie-avond woensdag 7 september om 19.30 uur in de kantine van het clubhuis van SC Millingen / Odio op sportpark De Hove. U mag zo binnenlopen en krijgt dan alle uitleg en informatie over de nieuwe basisopleiding ehbo, de onderwerpen, Reanimatie / AED, Eerste Hulp aan Kinderen, de ehbo-vereniging Millingen / Kekerdom, haar activiteiten en de regelmatige oefenavonden.

U kunt zich voor deze nieuwe basiscursus ehbo aanmelden op onze site:
www.ehbomillingenkekerdom.nl onder ‘cursusaanbod. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris:
Jolanda Vergeer, secretaris@ehbomillingenkekerdom.nl of telefonisch 06 54252398. Iedereen is welkom, ook buiten Millingen aan de Rijn. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Meer berichten