Afbeelding

Laatste Bol-toernooi dit seizoen

Algemeen

LEUTH - Op zaterdag 6 augustus was de laatste wedstrijd van het Bol-toernooi, het jaarlijkse toernooi tussen de jeudeboulesteams van de PV Leuth, De Zilveren Kogels Ooij en PV Beek.

Dit keer werd gespeeld op de banen bij de Vriendenkring in Leuth. Er werd weer, zoals gebruikelijk is bij deze ontmoetingen, volop strijd geleverd om een goed resultaat neer te zetten.

Tot de laatste speelronde bleef het spannend, wat het eindresultaat zou worden van de speeldag en uiteindelijk het resultaat na drie wedstrijddagen.

Voor de laatste speeldag was het resultaat dat het derde team van PV Leuth, bestaande uit Trees Tissen, Ton Stevens en Hermie Lentjes met de eer ging strijken; dit eerst nadat, na een foutje van diegene die de stand bijhield, de uitslag was gecorrigeerd.

De totaaluitslag over de drie wedstrijddagen was een nipte. Als derde eindigde de Zilveren Kogels Ooij met tien gewonnen partijen.
PV Beek en PV Leuth eindigden met ieder 22 gewonnen partijen, waardoor het aantal wedstrijdpunten de winnaar moest opleveren.
Eerste werd PV Leuth met 22 gewonnen partijen en 66 wedstrijdpunten en op de tweede plaats kwam PV Beek met 22 gewonnen wedstrijden en 36 wedstrijdpunten.
Al met al weer een geslaagd Bol-toernooi 2022.

Uitgelicht

Digitale krant