Logo gemeentenieuwsonline.nl

Jasper Cillessen naar NEC

GROESBEEK – De 33-jarige doelman Jasper Cillessen heeft alsnog een driejarig contract getekend bij NEC in Nijmegen. Hiermee kwam een einde aan een heel bijzondere spannende week omtrent Jasper Cillessen. 

De presentatie moest tot twee maal toe uitgesteld worden omdat Jasper in conflict was met Valencia en daardoor de transfer naar NEC onzeker werd. 

Zondagmorgen werd het conflict opgelost, het bleek dat Jasper nog geld te goed had van Valencia maar dat is nu opgelost. Afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente moest Matthijs Branderhorst nog een keer in actie komen. 

Zoals het er nu naar uitziet zal Jasper zondag in de uitwedstrijd tegen FC Volendam onder de lat staan en maakt daarmee na elf jaar zijn rentree bij NEC.
Cillessen speelde in de jeugd bij De Treffers in Groesbeek en belandde in 2001 in de jeugdopleiding van NEC, maakte in 2010 zijn debuut in het eerste elftal van NEC en vertrok in 2011 naar Ajax. Ging in 2016 naar FC Barcelona en kwam vervolgens in 2019 bij Valencia terecht en nu weer bij NEC.

Meer berichten